Gîtes Ferme Ollivier

 

  

 

 


 

            Gîte La Lys                                        Gîte Agnes Agnes                          Gîte des Anges


Gîtes Ferme Ollivier ligt op 1,5 km van Barret-sur-Méouge, een super lieflijk dorpje, met een bar, een restaurant en een groot buitenterras,een fonteintje, ... gelegen in het Franse departement Hautes-Alpes.
Met zijn 237 inwoners is het er heerlijk wonen. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Gap.
 
Fietsroutes, wandelroutes, mountainbiken, vliegmogelijkheden, paardrijden,… alles kan in de dichte omgeving. De streek staat garant voor oneindig vele mooie uitzichten en fantastische landschappen. Talrijke bergdorpjes in de buurt smeken om een bezoekje. Een gratis infomap vindt u ter plaatse in elke gite.

Op een half uurtje rijden bent U aan de voet van de Mont Ventoux ,in Sault.Voor fietsers het absolute hoogtepunt !Een unieke ervaring.Ook met de wagen is dit een heel leuke uitstap.

In de nabije omgeving zijn er bijna dagelijks talrijke Provençaalse marktjes om door te slenteren,lokale producten te proeven en te kopen.Heerlijk!


 


 Op ons privédomein kunt U lekker luieren aan de Méouge en /of een wandeling maken langs de rivier. 
 
In de Gorges de Méouge op 5 min rijden kunt u naar hartelust genieten van watervallen en waterpartijen. In het heldere water kunt u zwemmen en ravotten.

De wondermooie natuur leent zich om wandeltochten te maken.De uitzichten zijn hier uniek.

De Drôme met zijn talrijke wijnproeverijen is op een boogscheut. Montbrun-les-bains is een niet te missen dorp,behorende tot les plus beau villages de France.Er zijn zoveel mooie dorpen,te ontdekken waard.Vaison-la-Romaine is één daarvan,een absolute aanrader.Brantes,Sisteron,Gap,...noem maar op..

In Orpierre wordt er aan rotsklimmen gedaan en kajakken kunt U richting Gap.

In de herfst kunt U langskomen voor de prachtige herfstkleueren en de lekkere boschampignons.

In de winter kunt u skiën op amper 1uurtje rijden. Super Devoluy is een gekend skistation waar alles nog betaalbaar is. De prachtige omgeving doet u wegdromen. Andere skistations zijn te vinden in de omgeving van Gap. Geniet met volle teugen!
 

Deltavliegen kunt U in het gekende col de chabre.

Voor de kids waterpret gegarandeerd, dit in Gorges de la Méouge  en op onderstaande plaatsen kunnen de kinderen ravotten in echte zwemparadijzen:

- Plan d'eau de Sisteron -    Domaine La Germanette in Serres -   Plan Do:avonturenpark in Rosans-    Plan d'eau in Ribiers

Uteraard kunnen de kids ook ravotten in de ondiepe (veilige) rivier op ons privédomein.

 

 Wilt U richting kust is dat geen probleem:De prachtige stad Marseille bereikt U in 1 uur 45 min.

Door onze zeer centrale ligging kunt U alle kanten op en komt U tijd tekort.

KORTOM  :GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN DE RUST IN UW VAKANTIE

U HEBT T VERDIEND !!!!