Gîtes Ferme Ollivier

 

  

 

 


 

            Gîte La Lys                                        Gîte Agnes Agnes                          Gîte des Anges


 Juist voorbij de Gorges de la Méouge, in de Provence-Alpes-Côte d'Azur, ligt Gites Ferme Ollivier. Oorspronkelijk was Ferme Ollivier een bergerie uit het jaar 1851. De naam Ollivier is behouden als ode aan de vorige eigenaars die die naam waardig zijn en liefst meer dan 90 jaar zijn geworden!
 Mijn droom ligt op een erkend natuurgebied met maar liefst 2,4 hectare privé domein. De Méouge kabbelt er rustig door!
Het is er heerlijk vertoeven en leent zich tot eindeloze wandelingen langs de rivier of gewoon relaxen met een boekje aan het water. Overal op het domein kunt u genieten van de rust en gezelligheid. De Provence in al zijn glorie.

Gîtes Ferme Ollivier ligt op 1,5 km van Barret-sur-Méouge, een super lieflijk dorpje, met een bar/restaurantje, een fonteintje, ... gelegen in het Franse departement Hautes-Alpes.
Met zijn 237 inwoners is het er heerlijk wonen. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Gap.

Wij verhuren er 3 supermooie gîtes die we gerenoveerd hebben met respect voor de oorspronkelijke stijl van de woningen: Gîte des Anges, Gîte Agnes Agnes en Gîte La Lys.

 

Naast het verblijf in de gezellige gîtes kunt u ook gebruik maken van de voorziene fitnesstoestellen en waag jullie gerust aan een spelletje biljart en/of darts. Ook een petanquebaan en een tent met pingpongtafel staan ter uwer beschikking.

In de gîtes is er overal gratis WIFI .

Met jaarlijks 300 zonnige dagen is het hier het ganse jaar door heerlijk verblijven. U vindt hier nog de gezonde buitenlucht en een stralende blauwe hemel. s'Avonds koelt het wat af zodat U zalig kunt genieten van een welverdiende nachtrust.s' Nachts zijn de sterren ontelbaar...

Ook is er verwarmd zwembad  (9,5m - 4,5m) met zonneterras en een fantastisch zicht op de bergen.
 
Ik heet U van harte welkom .